Tai Chi principiile echilibrului

Tai Chi principiile echilibrului
Stoc disponibil
Adauga in cos
95,55 RON
Stoc disponibil
PMC: 95,55 RON
  Echilibreaza-ti viata urmand principiile artei chineze Tai Chi Gasirea echilibrului interior este una dintre cele mai mari provocari ale...
5.00 / 5

1 review Adauga propriul review
Pagini:
-
Format:
CD
ISBN:
978-606-672-833-1
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Tai Chi principiile echilibrului se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
 
Echilibreaza-ti viata urmand principiile artei chineze Tai Chi


Gasirea echilibrului interior este una dintre cele mai mari provocari ale secolului in care traim. Te simti bombardat de informatii, tehnologia din jurul tau te copleseste, iar lucrurile simple, de care te bucurai alta data parca nu mai exista? 

Afla ca nu esti singur! Lipsa activitatilor care te pot ajuta cu adevarat sa iti gasesti echilibrul interior este principala cauza a confuziei de care te simti coplesit!

Inceteaza sa mai traiesti in ceata! Ghidul practic Tai Chi principiile echilibrului iti dezvaluie secretele unei vieti echilibrate pe care le poti pune in practica in fiecare zi. 

John C. Maxwell spunea ca "nu iti vei schimba niciodata viata pana nu vei schimba ceva din ce faci zilnic". 

Iti doresti sa:
  • Ai o forma fizica de invidiat?
  • Sa atragi energii pozitive si sa le elimini pe cele negative cu usurinta?
  • Sa fii o persoana echilibrata din toate punctele de vedere?
  • Sa scapi de anxietate?
  • Sa ai o stare de sanatate impecabila?
  • Sa fii o persoana linistita si relaxata?

Miscarile Tai Chi sunt simple, nu necesita o forma fizica perfecta si nici o stare de sanatate impecabila. Presupune un tip de exercitiu cu impact foarte scazut asupra articulatiilor, in slow-motion. Practicantul are obiectivul de a imita actiuni ale animalelor in timpul exercitiilor inspirate din artele antice. In timpul miscarilor, un tip usor de meditatie este recomandat, in care intregul corp se relaxeaza, iar atentia se concentreaza in mod special pe respiratie.

Spre deosebire de alte practici de acest gen, Tai Chi impune miscari circulare, naturale, relaxarea muschilor, a incheieturilor si a intregului organism. 

Aceasta tehnica blanda iti poate oferi urmatoarele avantaje:
  1. Musculatura mai puternica
  2. Flexibilitate crescuta
  3. Echilibru imbunatatit
  4. Imbunatatirea aparatului cardiorespirator
  5. Genunchi mai putin durerosi
  6. Coloana vertebrala sanatoasa, lipsita de dureri

Practic, Tai Chi te ajuta la imbunatatirea urmatoarelor sisteme:
  • Nervos
  • Osos
  • Muscular
  • Cardiovascular
  • Digestiv
  • Locomotor
  • Respirator
De asemenea, este practica ideala pentru tine daca vrei sa iti imbunatatesti postura, respiratia, echilibrul sau sistemul nervos.

Filosofia chineza care sustine arta Tai Chi are la baza doua concepte: 
  1. Qi
  2. Yin & Yang

Qi este forta energetica responsabila pentru circulatia energiei in corpul uman, iar practica Tai Chi este cunoscuta pentru abilitatea de a debloca fluxul Qi-ului. 
Yin si Yang sunt elemente oponente care armonizeaza elementele din intregul univers. Maestrii chinezi sustin ca Tai Chi este practica responsabila cu echilibrarea celor doua. 
 
Daca iti place lucrarea Tai Chi principiile echilibrului, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Tai Chi principiile echilibrului. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
5.00 / 5
1 review
5 stele (1)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
02 aprilie 2017 10:18
Adaugat de: monica_stanciu

pana la 45 de ani nu am acordat atentie sportului sau alimentatiei sanatoase, dar, dupa cateva necazuri in familie, am cautat sa traiesc cat mai sanatos. Am descoperit tai chi-ul. Nu am rabdare sa merg la sala de sport si ma ajut de informatiile din cd-ul dvs.

Spune-ti parerea despre
"Tai Chi principiile echilibrului"

4 - 2 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
PFA/II/IF: Taxe, Impozite, Deduceri, Contributii Declaratia Unica 2024. Impozit pe venit. Contributii CAS si CASS Pret standard409,50 RON Pret promotional204,75 RON Economisiti 204,75 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x