Dosarul permanent

Dosarul permanent
Stoc disponibil
Adauga in cos
51,45 RON
Stoc disponibil
PMC: 51,45 RON
Va oferim un model editabil, pe stick de memorie, pe care il puteti adapta usor pentru fiecare dintre firmele-client cu care colaborati. Cu ajutorul...
Format:
Stick USB
Anul aparitiei:
2024
ISBN:
978-606-47-1357-5
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Dosarul permanent se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Va oferim un model editabil, pe stick de memorie, pe care il puteti adapta usor pentru fiecare dintre firmele-client cu care colaborati. Cu ajutorul acestui model, aveti siguranta ca dosarele intocmite sunt complete, contin orice act necesar si va permit sa gestionati perfect orice interactiune cu Fiscul.

Modelul este prezentat in lucrarea Dosarul Permanent al Clientului: Model Editabil si Recomandari, alaturi de alte informatii valoroase privind situatiile in care va este util si in care va protejeaza clientii de sanctiuni. Comandati lucrarea chiar acum!


Ce avantaje majore aveti daca intocmiti
dosare permanente pentru clientii dvs.?


Un dosar permanent al clientului este mai mult decat o simpla colectie de documente, este coloana vertebrala a colaborarii dintre dvs. si clientul dvs. El se dovedeste extrem de util deoarece:
  • Cunoasteti si actualizati permanent parametrii fiscali ai clientilor, astfel inca sa interveniti in timp util daca sunt depasite anumite plafoane ce schimba regimul fiscal si implica alte obligatii de plata si declarative (trecerea la plata impozitului pe profit, trecerea la platitor de TVA, schimbarea perioadei fiscale, depasirea pragurilor intrastat, plafonul pentru achizitii intracomunitare etc.);
  • Gestionati corect din punct de vedere fiscal si contabil un portofoliu mare de clienti;
  • Beneficiati de un sprijin solid in cazul unui audit sau al unei inspectii fiscale. Aveti documentele pregatite si la zi/sau usor de actualizat in cazul unui audit/al unei inspectii fiscale (fapt care impresioneaza si atrage un parcurs pozitiv al inspectiei);
  • Dispuneti de o evidenta completa informatiilor. Dosarul permanent aduna si organizeaza toate informatiile esentiale legate de client intr-un singur loc accesibil. De la documentele legale si contractele semnate pana la rapoartele financiare si corespondenta oficiala, acesta furnizeaza o panorama completa si actualizata a situatiei contabile si a afacerii clientului;
  • Lucrati conform legii. Dvs. trebuie sa monitorizati respectarea de catre client a tuturor cerintelor legale si reglementarilor fiscale si, pastrand documentele relevante in ordine si actualizate, va asigurati ca toate obligatiile legale sunt indeplinite in mod corect si la timp;
  • Aveti la indemana informatii solide, pe care va puteti baza. Analizand informatiile din dosarul permanent, puteti oferi sfaturi si recomandari strategice care sa conduca la imbunatatirea performantei financiare si a proceselor de afaceri ale clientului;
  • Eliminati erorile si, implicit, sanctiunile. Intrucat beneficiati permanent de informatii complete si precise, sunteti in masura sa reduceti riscul de erori si inexactitati in procesul de gestionare a contabilitatii clientului. Dosarul permanent serveste ca o sursa de referinta de incredere pentru a asigura corectitudinea si coerenta in tratamentul datelor si informatiilor financiare.
Lucrarea pe care v-o oferim reprezinta o sinteza a Dosarului Permanent al Clientului care respecta Normele CECCAR privind calitatea operatiunilor de contabilitate si este transpus in era digitalizarii.
Dosarul Permanent al Clientului poate fi organizat mult mai usor acum, iar lucrarea noastra va prezinta sugestii foarte utile in acest sens.

Este primul si singurul ghid practic ce va ofera un model editabil al dosarului permanent impus de ANAF si de Standardul 21 CECCAR, cu ajutorul caruia puneti la punct si completati documentatia esentiala si obligatorie a fiecarui client pentru a evita debite suplimentare de plata (din cauza neverificarii si neactualizarii obligatiilor fiscale), intarzieri si omiteri in contabilitate.


Eliminati riscul unor sanctiuni din partea CECCAR!

Unii contabili considera ca pot tine minte informatiile relevante despre clientii lor. Insa practica arata ca, mai devreme sau mai tarziu, apar situatii complexe, cand memoria nu e suficienta, ceea ce va conduce la timp pierdut, stres si chiar sanctiuni disciplinare din partea CECCAR.

Sa nu uitam ca acest organism, conform OG nr. 65/1994, trebuie sa asigure buna desfasurare a activitatii expertilor contabili si a contabililor autorizati si, ca urmare, poate lua masuri dure:

a) sa suspende dreptul de a exercita profesia de expert contabil sau de contabil autorizat pe o perioada de timp de la 3 luni la un an;
b) sa interzica dreptul de a exercita profesia de expert contabil sau de contabil autorizat.

De asemenea, neregulile se pot solda cu primirea de calificative negative din partea CECCAR (aspect ce atrage pierderea credibilitatii practicianului respectiv).


Nu uitati!
Atunci cand sunt solicitate lucrari de audit interne/externe sau firma-client are inspectii fiscale, dosarul permanent furnizeaza toate documentele necesare pentru a sustine tranzactiile si operatiunile contabile ale clientului. Acest lucru reduce timpul si efortul necesar pentru pregatirea si gestionarea auditului si creste nivelul de incredere in fata auditorilor/inspectorilor.

Dosarul permanent este un instrument vital in procesul de tinere a contabilitatii si el continua sa se dezvolte pe parcursul colaborarii, in sensul ca este actualizat si completat in mod regulat pe masura ce dvs., contabilul, acumulati cunostinte despre afacerea clientului.

Dosarul permanent al clientului nu este, asadar, un capriciu din partea CECCAR, este un instrument esential pentru colaborarea eficienta si de succes intre dvs. si clientul dvs., contribuind la asigurarea conformitatii legale, eficientei operationale si cresterii afacerii.

Concluzia este ca trebuie sa aveti dosare complete pentru fiecare client, astfel incat sa fiti pregatit impecabil pentru eventuale audituri sau verificari.

Primiti lucrarea prin curier, pe un stick de memorie, dar o puteti consulta si online, 24 de ore din 24, in platforma rsonline.ro!
Daca iti place lucrarea Dosarul permanent, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Dosarul permanent. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
I. Introducere
De ce este important sa intocmim un dosar permanent al clientului?

II. Documentarea lucrarilor
Recomandarile pe care le intalnim in standardele profesionale CECCAR

III. Sanctiuni disciplinare
Consecintele nerespectarii standardelor profesionale

IV. Model editabil de dosar permanent al clientului

V. Sfaturi si sugestii din practica
Adaptarea dosarului permanent in era digitalizarii
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"Dosarul permanent"

8 - 6 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Cartea Verde a TVA Cartea Verde a Impozitului pe Profit Pret standard399,00 RON Pret promotional259,35 RON Economisiti 139,65 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x