Teste rezolvate pentru reusita la titularizare EDUCATOR-PUERICULTOR

Stoc disponibil
Adauga in cos
68,25 RON
Stoc disponibil
PMC: 68,25 RON
25 de teste rezolvate complet pentru reusita la examenul de titularizare educator-puericultor
Format:
tiparit
Anul aparitiei:
2024
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Important pentru profesori!
Produsele noastre pot fi achizitionate folosind (si) Cardul cu prima de Cariera Didactica!
Rentrop&Straton este pe lista de afiliati Pluxee.
Alegeti produsul, completati formularul de comanda si in pagina de plata folositi optiunea Card credit sau Debit
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Teste rezolvate pentru reusita la titularizare EDUCATOR-PUERICULTOR se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Ce trebuie sa stiti pentru a trece cu brio examenul de TITULARIZARE 2024 pe postul de EDUCATOR-PUERICULTOR

Va propunem acum 25 de teste insotite de rezolvari si indicatii pentru obtinerea notelor maxime care va pregatesc pentru:
  • cunoasterea continuturilor fundamentale de limba si literatura romana;
  • cunoasterea noilor tendinte in evolutia educatiei timpurii, atat din punctul de vedere al pedagogiei, cat si al curriculumului pentru educatia timpurie a copiilor sub 3 ani;
  • aplicarea noilor directii ale metodicii desfasurarii activitatilor instructiv-educative in cresa;
  • demonstrarea capacitatilor necesare pentru proiectarea, realizarea si evaluarea activitatilor instructiv-educative;
  • dovedirea abilitatilor de comunicare, empatice si de cooperare in vederea educarii timpurii a copiilor de pana la 3 ani. 

Cui se adreseaza lucarea, ce probleme rezolva, cum? Lucrarea Teste rezolvate pentru reusita la titularizare EDUCATOR-PUERICULTOR se adreaza educatorilor-puericultori si, respectiv, suplinitorilor care vor sa devina titulari prin participarea la examenul de titularizare. Nota pentru Titularizare pe post (angajare nelimitata) impune promovarea examenului cu minimum 7, iar postul de suplinitor se poate obtine cu note de minimum 5 atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala profilului postului. Educatorul-puericultor este persoana calificata pentru nivelul de educatie anteprescolara (0-3 ani), derulata in cadre institutionale, cum ar fi cresele, gradinitele, cluburile, centrele de zi sau centrele de recreere si joaca. 
  •  Lucrarea vine in sprijinul candidatilor la examenul de titularizare pe postul de educator-puericultor.
  •  Contine 25 de teste rezolvate complet, conforme programei de titularizare pentru examenul de educator-puericultor.
  •  Ofera explicatii si indrumari pentru rezolvarea in timp util, cu rezultate maxime.

Cerinte de examen. Rezolvari pentru reusita

Modelul elaborat de Ministerul Educatiei pentru proba scrisa la limba si literatura romana, introducere in pedagogie – educatie timpurie si curriculumul pentru educatia timpurie a copiilor sub 3 ani, metodica desfasurarii activitatilor instructiv-educative in cresa (educator-puericultor in limba romana) contine cate 3 subiecte obligatorii insumand 90 de puncte, 10 fiind oferite din oficiu.

Subiectul I: 30 puncte, conform tematicilor din programa in vigoare, respectand bibliografia indicata in programa
A. Limba romana -15 puncte - Contine un text pe baza caruia trebuie rezolvate diverse tipuri de exercitii (7), fiecare avand un barem fix. Rezolvarea lor corecta si completa asigura obtinerea a 15 puncte. 
B. Literatura romana - 15 puncte - Presupune redactarea unui eseu de 300-400 de cuvinte, structurat sau argumentativ pe baza unui text al unui scriitor studiat. Obtinerea celor 15 puncte acordate este conditionata de respectarea unor repere precizate in tema.

Subiectul al II-lea: 30 puncte - Solicita candidatului redactarea unui eseu de o intindere fixa, pe o tema data, cu respectarea unor repere impuse. (Tematica pentru Introducere in pedagogie – educatie timpurie si Curriculumul pentru educatia timpurie a copiilor sub 3 ani)

Subiectul al III-lea: 30 puncte - Tematica pentru Metodica desfasurarii activitatilor instructiv-educative in cresa
Solicita descrieri ale unor concepte, definitii, exemplificari activitati, exprimarea argumentata a unui punct de vedere.

Va doriti reusita la titularizare? Comandati acum exemplarul dvs. si antrenati-va serios pentru nota 10 la examen! 
Daca iti place lucrarea Teste rezolvate pentru reusita la titularizare EDUCATOR-PUERICULTOR, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Teste rezolvate pentru reusita la titularizare EDUCATOR-PUERICULTOR. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"Teste rezolvate pentru reusita la titularizare EDUCATOR-PUERICULTOR"

6 - 2 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Evaluarea Nationala Matematica clasa a VIII-a - Probleme rezolvate tip Subiectul al III-lea Evaluarea Nationala la Limba si literatura romana clasa a VIII-a (editie revizuita) Pret standard136,50 RON Pret promotional109,20 RON Economisiti 27,30 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x