Fiscalitatea sub amenintarea amenzilor

-25% Fiscalitatea sub amenintarea amenzilor
Stoc disponibil
Adauga in cos
210,00 RON  (-25%)
157,50 RON
Stoc disponibil
Oferta valabila intre: 14 Iunie 2024 -  09 Iulie 2024  | PMC: 157,50 RON
Anul 2024 - sub amenintarea amenzilor! Iata solutiile consultantilor fiscali la urgia ce vine de la 1 iulie 2024!
Format:
Stick USB
Anul aparitiei:
2024
ISBN:
978-606-47-1366-7
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
TRANSPORT GRATUIT prin curier rapid
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Fiscalitatea sub amenintarea amenzilor se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Se pare ca nicio alta perioada nu a fost atat de complicata din punct de vedere fiscal asa cum este cea actuala si, mai ales, perioada care urmeaza dupa data de 1 iulie 2024!
Statul doreste digitalizarea in fiscalitate cu orice pret, numai ca un contabil, oricat de mult ar dori sa nu greseasca in aplicarea noilor prevederi legislative, nu dispune fizic de timpul necesar pentru a face fata tuturor aspectelor si controverselor din noile acte normative, astfel ca riscul de a produce erori devine unul MAJOR.
Amenzile sunt exorbitante, nu mai exista sanctiunea ,,avertisment’’, pot fi dispune masuri de confiscare a bunurilor si poti intra in faliment pentru greseli contabile aparent neinsemnate, care nu sunt savarsite in scopul de a evita plata unor obligatii fiscale, ci pur si simplu din necunoasterea legii sau din interpretarea gresita a unor prevederi legale incalcite.
Iata si vestea buna: Am lansat lucrarea „Fiscalitatea sub amenintarea amenzilor”!
Aceasta prezinta fiecare masura care va fi implementata, scoate in evidenta aspectele controversate, riscurile si, mai ales, ceea ce ii intereseaza pe inspectorii fiscali cu ocazia controalelor, va arata procedura corecta care trebuie parcursa, cum puteti evita greselile si cum le puteti corecta in cazul in care deja le-ati savarsit.
Daca iti place lucrarea Fiscalitatea sub amenintarea amenzilor, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Fiscalitatea sub amenintarea amenzilor. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"Fiscalitatea sub amenintarea amenzilor"

8 - 1 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Cheltuieli deductibile si nedeductibile Prosumatori. Energie electrica. Accize. Obligatii fiscale Pret standard511,35 RON Pret promotional204,75 RON Economisiti 306,60 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x