Radiere SRL. PFA. II. IF

Radiere SRL. PFA. II. IF
Stoc disponibil
Adauga in cos
210,00 RON
Stoc disponibil
PMC: 210,00 RON
Radiere SRL. PFA. II. IF
Pagini:
51
Format:
Stick
Anul aparitiei:
2024
ISBN:
978-606-47-1370-4
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
TRANSPORT GRATUIT prin curier rapid
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Radiere SRL. PFA. II. IF se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Este imposibil sa nu va intalniti in activitatea dvs. cu procedura radierii unei entitati juridice (SRL, PFA, II. IF), o procedura foarte prezenta in ultima perioada in mediul de afaceri autohton, dovada ca numarul firmelor radiate in 2024 a atins un record al ultimilor 12 ani.

Peste 32.000 de firme au fost radiate la nivel national in primele 4 luni din 2024, cu 40,53% mai multe comparativ cu perioada similara din 2023, conform statisticilor ONRC.

Ce aveti de facut, din punct de vedere contabil, atunci cand va confruntati cu un caz de radiere? 
Atentie, procedura in sine este una complexa, sunt multe aspecte de gestionat (legate de stingerea datoriilor fiscale, lichidarea activelor si a stocurilor de marfa, plata impozitelor si contributiilor care rezulta din aceste operatiuni etc.) si, desigur, sunt multe documente de intocmit.

Si tocmai pentru ca procedura este una complexa, va oferim un ajutor solid prin intermediul unei lucrari de ultima ora, marca Rentrop & Straton: Radiere SRL. PFA. II. IF! 

Realizata de reputatul specialist Vera Constantin, aceasta explica limpede si de o maniera completa toate aspectele tehnice si fiscal-contabile ale procedurii de radiere si, totodata, analizeaza si solutioneaza, sub forma unor studii de caz, situatiile mai dificile care apar in practica.

Radierea explicata de la A la Z, cu exemple concrete intalnite in mediul de afaceri!
In aceasta lucrare gasiti, in primul rand, informatii practice legate de absolut toate demersurile pe care le aveti de facut in cazul unei radieri. Este explicat in detaliu intreg procesul care trebuie parcurs, intr-o maniera limpede, care va permite sa fiti 100% pregatit cu tot ce va solicita ONRC sau ANAF.

Exemple de subiecte abordate:
? Motivele radierii
? Caile radierii
? Documentele necesare pentru inregistrarea la ONRC a radierii PFA, II si IF
? Demersuri ANAF la inchiderea unui PFA
? La ce trebuie sa fie atente societatile platitoare de impozit pe profit care se radiaza
? La ce trebuie sa fie atente microintreprinderile care se lichideaza voluntar
? Lichidarea voluntara a societatilor 
? Modificari recente cu privire la dizolvarea societatilor, conform Legii nr. 296/2023
Daca iti place lucrarea Radiere SRL. PFA. II. IF, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Radiere SRL. PFA. II. IF. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"Radiere SRL. PFA. II. IF"

3 + 5 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Regimul fiscal - contabil al creantelor neincasate  Impozitul minim pe cifra de afaceri. Fiscalitate aplicata Pret standard514,50 RON Pret promotional257,25 RON Economisiti 257,25 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x