SAF-T pentru Contribuabili Mici

Stoc disponibil
Adauga in cos
210,00 RON
Stoc disponibil
PMC: 210,00 RON
SAF-T pentru Contribuabili Mici
Pagini:
50
Format:
Stick USB
Anul aparitiei:
2024
ISBN:
978-606-47-1401-5
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
TRANSPORT GRATUIT prin curier rapid
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul SAF-T pentru Contribuabili Mici se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Incepand cu 1 ianuarie 2025, firmele mici capata si ele obligatia de a depune fisierul SAF-T (Declaratia 406), asa cum s-a stabilit prin Ordinul ANAF nr. 1.783/2021. Practic, vorbim de ultima etapa majora a calendarului de implementare a raportarii SAF-T in Romania, obligatia fiind deja in vigoare pentru contribuabilii mari si cei mijlocii, din 2022, respectiv 2023.

Cum va asigurati ca declaratia dvs. nu va contine erori?
Solutia o constituie lucrarea SAF-T pentru contribuabilii mici care va prezinta situatii dificile intalnite frecvent de contribuabili in momentul raportarii SAF-T, insotite de raspunsuri clare, complete, excelent argumentate de specialisti. Lucrarea are un caracter 100% practic si elimina din start o multime de neclaritati, oferindu-va siguranta si o mare economie de timp.

Cea mai buna modalitate de a intelege subtilitatile si capcanele oricarei noi prevederi legislative este sa luati contact cu dificultatile pe care le creeaza aplicarea concreta a respectivei prevederi. Practica este intotdeauna cel mai bun profesor.
Iar spetele din lucrarea noastra exact aici isi dovedesc utilitatea. Ele sunt rezolvate intr-o maniera limpede si coerenta, dupa o structura foarte usor de urmarit:
  • expunerea problemei
  • expunerea solutiei, cu temeiuri legale comentate
  • atentionari asupra aspectelor sensibile, deloc evidente la prima vedere
SAF-T pentru contribuabilii mici este singurul ghid pe care il aveti la dispozitie pentru a descifra sistemul SAF-T si a depune D406 corect si la timp, astfel incat sa evitati amenzile, diferentele de plata, inspectiile fiscale amanuntite sau refuzul rambursarii de TVA.
Comandati lucrarea chiar acum!
Daca iti place lucrarea SAF-T pentru Contribuabili Mici, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea SAF-T pentru Contribuabili Mici. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.

Cuprinsul lucrarii SAF-T pentru Contribuabili Mici

  1. Societate nerezidenta inregistrata in scopuri de TVA, obligatie D406 SAF-T
  2. Depunere SAF-T de catre ONG
  3. Obligativitate SAF-T de la 01.01.2025
  4. SAF-T. Magazin cu vanzare catre persoane fizice. Evidenta stocurilor
  5. Raportare SAF-T. Unitati de cult
  6. Persoane care nu au obligatia depunerii D406
  7. SAF-T. Raportare stocuri
  8. SAF-T pentru societati cu activitate COMERT
  9. Organizatie profesionala nationala. Raportare SAF-T
  10. Declaratia 406, SAF-T, din Saga
  11. Declaratia SAF-T. Contribuabil mic aflat in inactivitate temporara
  12. Societatea nerezidenta. Informatii inregistrate in D406
  13. Raportare SAF-T. Reprezentant fiscal
  14. Intreprindere individuala, platitoare de tva lunar, obligatii SAF-T
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"SAF-T pentru Contribuabili Mici"

8 + 10 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

GARANTIE 100%
Nu este nicio problema daca va razganditi asupra achizitiei dvs.! Primiti toti banii inapoi!

Aveti la dispozitie 30 de zile in care puteti solicita oricand restituirea sumei achitate.
Daca ati achizitionat un produs fizic va rugam sa il expediati pe adresa Rentrop&Straton, Bd. Basarabia nr. nr. 256, Incinta Faur, sector 3, Bucuresti. Avem rugamintea sa suportati taxa de transport. Pentru un serviciu sau produs online e suficient sa ne comunicati prin e-mail (rs@rs.ro) sau telefonic (021-209.45.45). Banii vor fi restituiti cu promptitudine fie direct in cont, fie prin mandat postal.

Garantie 100%

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Cheltuieli deductibile si nedeductibile Prosumatori. Energie electrica. Accize. Obligatii fiscale Pret standard511,35 RON Pret promotional204,75 RON Economisiti 306,60 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Aboneaza-te ACUM la newsletter-ul www.RS.ro si primesti 15% REDUCERE la orice produs comandat!
x