Ghid practic privind munca desfasurata de cetatenii non-UE pe teritoriul Romaniei

Ghid practic privind munca desfasurata de cetatenii non-UE pe teritoriul Romaniei
Stoc disponibil
Adauga in cos
178,50 RON
Stoc disponibil
PMC: 178,50 RON
Ghid practic privind munca desfasurata de cetatenii non-UE pe teritoriul Romaniei
Pagini:
60
Format:
Stick USB
Anul aparitiei:
2024
ISBN:
Ghidpracticprivindmuncadesfasuratadecetateni
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
TRANSPORT GRATUIT prin curier rapid
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Ghid practic privind munca desfasurata de cetatenii non-UE pe teritoriul Romaniei se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Doriti sa angajati lucratori straini?

V-am pregatit un ghid de exceptie care va arata care sunt principalele probleme pe care le veti intampina si care sunt solutiile cele mai eficiente pentru a le depasi!

Ghidul este extrem de oportun in contextul in care angajatii straini devin o varianta foarte convenabila, in multe firme, pentru rezolvarea problemei cu forta de munca si, mai ales, in contextul in care avem noutati legislative importante aduse de Legea nr. 28/2024 si Ordonanta de Urgenta nr. 25/2024.

Ghidul explica tot! El este axat pe procedurile specifice pe care le implica angajarea strainilor, incepand cu eliberarea avizului de angajare, a vizei de lunga sedere in scop de munca si a permisului de sedere in scop de munca si continuand cu incheierea contractului individual de munca.
Daca iti place lucrarea Ghid practic privind munca desfasurata de cetatenii non-UE pe teritoriul Romaniei, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Ghid practic privind munca desfasurata de cetatenii non-UE pe teritoriul Romaniei. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
Ghidul este compus din 7 capitole de mare interes pentru angajatori!

1. Explicarea cadrului legal in materia lucratorilor straini. Categorii de lucratori straini
2. Pasii procedurali care trebuie urmati pentru incadrarea lucratorilor straini in Romania
3. Institutiile nationale implicate in procesul de angajare a lucratorilor straini in Romania
4. Relatia angajatorilor cu institutiile nationale cu rol de control in materia lucratorilor straini
5. Aspecte practice controversate in procesul de angajare si de gestionare a relatiei contractuale cu lucratorii straini
6. Regimul juridic special al lucratorilor din Republica Moldova si Ucraina
7. Noile modificari legislative aduse de Legea nr. 28/2024 pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul strainilor si de O.U.G nr. 25/2024
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"Ghid practic privind munca desfasurata de cetatenii non-UE pe teritoriul Romaniei"

7 - 2 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Teste de angajare, evaluare si motivare a angajatilor Hartuirea si discriminarea la locul de munca Pret standard278,25 RON Pret promotional181,65 RON Economisiti 96,60 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x